Stine Buje om 
Clairvoyance uddannelsen

Mødet med Rikke Rasmussens clairvoyantuddannelse blev samtidig mødet med mig selv. Jeg havde ofte følt mig alene med mine oplevelser, mine fornemmelser og min måde at være i verden på, men da jeg startede på uddannelsen, blev jeg mødt af andre, der mærkede, at der var mere mellem himmel og jord. Der var ikke længere nogen grund til at undskylde, bortforklare eller lægge ironisk distance til det, jeg havde med mig. Det fik bare lov til at være der som det mest naturlige i verden.

 

Under uddannelsen skabte Rikke et legende, respektfuldt og trygt rum, hvor vi fik mulighed for at udforske og styrke vores spirituelle evner. Rikke skubbede kærligt på for at udfordre vores spirituelle evner, men hun skubbede os aldrig ud over grænsen. Hun var der hele tiden til at understøtte os i vores udvikling. Jo flere gange jeg oplevede, at mine fornemmelser ikke bare var heldige skud i tågen, men klare budskaber, jo mere landede jeg i mig selv og mine spirituelle evner. Jeg følte, at jeg kom hjem.

 

Selv om clairvoyantuddannelsen strækker sig over fem måneder, vil jeg vove den påstand, at effekten rækker langt ind i fremtiden. Jeg bruger endnu ikke min uddannelse til at lave individuelle sessioner med andre, men jeg bruger den hele tiden alligevel. Hver eneste gang jeg oplever, at jeg er i stand til at forbinde mig med andre på et dybere niveau og inspirere dem til at handle fra hjertet, så ved jeg, at jeg er på rette mission. Den mission kom jeg i kontakt med under uddannelsen, og i dag er den afgørende for alt, hvad jeg gør. Jeg har fundet ud af, hvorfor jeg er her.
 


LÆS MERE OG BOOK DIN PLADS PÅ UDDANNELSEN HER