Dæmonernes nat

Dæmonernes nat

Lasse Spang Olsen og DR2 inviterede mig til husrensning på Aarhus Teater og Horsens Statsfængsel i programmet ”Dæmonernes Nat”. To af de mest intense dage, jeg nogensinde har oplevet. Enormt spændende, givende, energikrævende og ikke mindst grænseoverskridende. Nogle dage, hvor det at stå fast i min åndelighed blev skubbet, men hvor jeg samtidig blev bekræftet i, hvor fast jeg står i det, jeg tror på. Så to helt igennem fantastisk givende dage!

Se min medvirken i udsendelsen nedenfor:

Husrensninger er helt simpelt, hvor man gennemgår og renser et hjem eller bygning for dets ånder og sjæle, som fortsat ønsker at være til stede, arbejde og have deres gang. Eks. på Aarhus Teater oplevede vi i kælderen en tidligere teaterdirektør, som hang fast og ikke kunne komme videre. Han skulle have hjælp til at komme over på den anden side. Det samme oplevede vi på Horsens Statsfængsel. Her befandt sig også en afdød – en livstidsfange, der var død af indre blødninger fra tortur – som skulle have hjælp, og som også var bange for at gå ind i lyset. Det kan eks. være en person, der er død af et hjertestop eller indre blødninger. Ikke at det er grunden til at de hænger fast, men selve chokket ved dødsårsagen fanger dem i et vakum, hvor de er bange og forvirrede, og fordi at de kender omgivelserne, kan de finde ro og derfor bliver hvor de er.

Der findes flere forskellige kategorier inden for afdøde sjæle. Der er de fritflyvende, der uden problemer rejser mellem den menneskelige og åndelige verden for at være sammen med os. Dernæst er der de afdøde, der befinder sig i den grå zone. De er døde, men lever videre på det jordiske plan, og kan ikke finde vej hen til lyset. De er bange for at rejse videre, så de hænger fast og klamrer sig til steder og objekter, som de kender og er trygge ved. Derudover er der også såkaldte ”klæbeånder”, som er yderst sjældne tilfælde, hvor den afdødes sjæl klæber sig til et nulevende fysisk menneske og suger på personens energi. Når ånden klæber sig til personen, vil dens karakteristika give sig til kende i den pågældende person.

Ved vores besøg på Aarhus Teater og Horsens Statsfængsel oplevede vi både tilfælde af sjæle, som var på besøg, og sjæle, der hang fast i den grå zone – og sikke en oplevelse, det var! To dage med spøgerier og åndelig aktivitet, som jeg aldrig vil glemme!

Se hele udsendelsen på DRTV via linket https://www.dr.dk/tv/se/daemonernes-nat/daemonernes-nat-2/daemonernes-nat og læs mere om mine tilbud inden for husrensning lige her: https://www.rikkerasmussen.dk/husrensning.

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"